Надявам се на тази среща  да се говори сериозно, а

...
Надявам се на тази среща  да се говори сериозно, а
Коментари Харесай

Митов: ПП още говорят с опорки от предизборната кампания

„ Надявам се на тази среща  да се приказва съществено, а не с клишета и пропагандни небивалици “. Това сподели Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ за предстоящите във вторник – 8 ноември, диалози в Народното събрание сред „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ.
Прочетете още
Той упрекна представителите на втората партия в Народното събрание, че приказва с „ опорки от предизборната акция “. Като образец даде изказванието за постигнат голям стопански растеж по време на кабинета „ Петков “.

„ Когато хората са те изпратили в Народното събрание, си задължен да направиш всички старания в посока на това да има държавно управление. Аз съм уверен, че зрелите партии в българския парламент, тези, които знаят какво е народна власт, какво е законодателство, какво са институции, по какъв начин действат те посред, ще създадат всичко допустимо, с цел да стигнем до въпреки всичко някакъв допустим миг за съставяне на държавно управление “, разяснява Митов пред БТВ.

По думите му от „ Продължаваме промяната “ доста желаят да се върви на нови предварителни избори.

„ Ако не желаеха избори, нямаше да споделят: „ Няма да подкрепим първия мандат. Откъде накъде, може първият мандат в един миг да се окаже доста потребен. Защо, от кое място накъде няма да поддържат мандат на ГЕРБ, който ще се окаже потребен “, попита зам.-председателят на ГЕРБ.

Той посочи, че срещата във вторник не е начало на коалиционни договаряния.

На въпроса за какво е рисково президентът Румен Радев  дълго да ръководи през служебни кабинети той отговори: „ Президентската институция не е натоварена с задоволително легитимност от конституцията и жителите по този начин, че да прави политики “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР